Hoi, ik ben Marloes!

Oprichter van Mosto Choco sinds 2020 en moeder van 3 kinderen. Mosto Choco is ontstaan vanuit mijn passie voor lekkere dingen maken (met dank aan alle kinderverjaardagen), de liefde voor chocola, maar ook vanuit gezond oogpunt.

De naam Mosto is een acroniem van ons gezin. Choco snap je vast wel..

Ondanks mijn liefde voor chocola, vind ik het heel belangrijk om ook gezond & bewust te eten. Ik koop bijvoorbeeld geen pakjes en zakjes, ik eet minder suiker en zout en kies zoveel mogelijk voor groente uit het seizoen.

Zoals vele moeders, is het bij ons top drukte in de ochtend. Het ontbijt is een goede basis voor de begin van de dag. Een schaaltje kwart of yoghurt met Granola is dan een goede optie; lekker, snel, voedzaam en gezond!

 

In 2022 ben ik begonnen met de opleiding Orthomoleculaire Voeding. Orthomoleculaire wil zeggen wat het lichaam op celniveau nodig heeft om goed te functioneren. Voeding is erg belangrijk om een lichaam te herstellen, onderhouden en verbeteren. De meeste mensen hebben vitamines en mineralen tekorten maar hebben dit zelf niet door, omdat de klachten vaak vaag zijn. Door het hoofdstuk over vitamines en mineralen, ben ik opzoek gegaan naar supplementen die een goede aanvulling zijn op gezonde voeding. Wil je meer weten, neem een kijkje op deze website

Heb je een speciaal verzoek of wil je dat ik iets lekkers voor je maak voor een speciale gelegenheid. Neem contact met mij op!

IK 7.jpg (1)