Terugbetalingen en Retourneren

Ik ben pas blij als jij ook blij bent

Al jaren maak ik gerechten bij onze feestjes en verjaardagen. Ik ben pas tevreden wanneer iedereen genoeg gegeten en gedronken heeft en dat ze het lekker vonden. Inmiddels weten familie en vrienden dat ze eerlijk mogen zeggen wat ze ervan vonden omdat ik (tot vervelends toe) heb uitgelegd dat ieder detail voor mij erg belangerijk is omdat ik ieder product wil perfectioneren.

Ben je niet tevreden?

Als jij niet tevreden bent, ben ik het ook niet! Dus ga ik er zeker wat aan doen om jou toch helemaal content te maken.

Vooropgesteld, wordt jouw bestelling vers gemaakt, met kwalitatief goede ingrediënten en verpakt in hersluitbare zakken. Ondanks goede controle voordat een zak granola de deur uitgaat, kan er iets over het hoofd gezien worden of gebeurt er iets tijdens het transport.

Wat kan wel en wat kan niet terug?

Aan een proefpakketje wordt veel aandacht besteed. In ieder doosje zitten 4 kleine zakjes van 45 gram van elke variant. Er wordt opgelet dat een kleine hoeveelheid een goede voorstelling presenteert van wat er in de grotere verpakking zit. Helaas is een proefpakket niet te retourneren maar wanneer er iets is, neem dan contact op.

Wel kan een ongeopende verpakking geretourneerd worden, mits je van te voren een berichtje stuurt met de reden van retournering.

Teruggave

Zodra je retourzending is ontvangen en beoordeeld, zal je een e-mail ontvangen met de instructies voor verdere afhandeling over de retournering en terugstorting.

Als je bijvoorbeeld een variant hebt ontvangen die je niet besteld had, krijg je alsnog jouw gewenste smaak kosteloos toegestuurd.

Had je een variant besteld en ontvangen maar heb je je toch bedacht. Dan mag je deze retour zenden op eigen kosten en een nieuwe bestelling plaatsen en aangeven lokaal ophalen zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen maar wel krijgt. Dit nogmaals alleen met vooraf aangemeld via een email naar info@mostochoco.nl.

Actie producten

Ook hier geldt helaas een no-return beleid. Stuur in ieder geval bericht.

Cadeau’s

Heb je van iemand een Mosto Choco product gehad en wil je dat terugsturen. Na ontvangst van een email, met beschrijving om welk product het gaat en wanneer je het ontvangen hebt. Zal er een digitale waardebon naar je toe gezonden worden (via email).

Stuur een email naar info@mostochoco.nl voor overige vragen betreft terugbetaling en retourneren.